zondag 10 januari 2010

Winterpret

Deze week was het glibberen, kou, krabben, maar ook lekker binnen behaaglijk thuis, met kaarslicht en de verwarming lekker hoog.

 

image image

 

 

Heel Nederland van de leg van door de weersomstandingheden.

 

Afb0385

Gisteren kreeg ik door de media ongeveer het idee dat je er goed aan zou doen je diep in graven vanwege de sneeuw en de storm die er aan kwamen, nou het is allemaal meegevallen en gelukkig konden we naar de nieuwjaarsreceptie van Pulchri.

Was erg gezellig, half kunstminnend Den Haag weer gezien en weer een paar leuke nieuwe mensen leren kennen.

 

Goed begin van het jaar, ook genoten van het weer, alles mooi sprookjesachtig goeie kerstkaart 2010 momenten.

De eenden werden ook niet vergeten, die konden zich iedere dag verheugen op een Casino wit en vetbolletjes waar ze in eerste instantie niets mee konden.

De truc bij het eendjes voeren is eerst wat brood ver weg te gooien zodat de meeuwen die er bij zaten ook even wat te doen hadden.

 

Afb0382

 

Maandag was het voor Dick niet mogelijk om me af te komen halen van station Voorburg, dat werd een uurtje lopen naar huis in een totale verkeerschaos, heb 3 ongelukken zien gebeuren (gelukkig alleen maar blikschade).

Ik schuifelde me een weg naar huis.

Thuis  aangekomen natte kleren uit, jogging broek en trui aan en met  een warme choco op de bank.

 

Dinsdag ook nog even een kleine winterramp meegemaakt.

Slaapkamer was erg koud en bleef koud, verwarming deed het niet helemaal lekker en ik bedacht me we hebben nog een kruikje liggen, dus deze gevuld met warm water zodat we niet in dat ijskoude bed hoefden, nog war TV gekeken en me verheugd op dat lekkere warme nestje.

Het pakte iets anders uit aan mijn kant van het bed was het hele kruikje leeggelopen, ik ben daarop maar op de bank gaan slapen.

 

En zo krabbelen we ons een weg door de eerste week van 2010.

 

Vanmiddag maar eens een lekkere lange winterwandeling maken, met in het vooruitzicht een kop warme Choco,

 

Cees